مشاوره خرید در واتساپ
پکیج گرمایشی محصولی است که در اکثر آپارتمانهای مدرن مورد استفاده قرار میگیرند. دوام بالا، کاربرد زیاد و هزینه نگهداری مناسب از مهمترین فاکتورهایی به شمار میرود که باعث شد کاربرد این محصولات روز به روز بیشتر شود. وجود دستگاهی که هم آب را گرم میکند و هم گرمایش خانه را تأمین میکند، برای هر خانهای ضروری است.
پکیج های شوفاژ دیواری تامین کننده گرمایش و آب گرم مصرفی منزل یا واحد اداری یا تجاری شما می باشد.
پكيج های گرمایشی از نظر نحوه قرار گرفتن و نصب به دو نوع پکیج دیواری و پکیج زمینی تقسیم می شوند. نوع زمینی یا دیواری باید بر اساس فضایی که دستگاه در آن قرار میگیرد و متراژ فضایی که باید با استفاده از این دستگاه گرم شود، تعیین شود. در ادامه توضیحاتی درباره دستگاههای زمینی و دیواری ارائه میدهیم تا بتوانید محصول متناسب با فضای موردنظر خود را انتخاب کنید.
در گذشته شوفاژها موتورخانه مرکزی داشتند و معمولاً تمام رادیاتورهای یک ساختمان به موتورخانه وصل میشد. این موضوع مشکلات بسیاری ایجاد میکرد تا جایی که پکیج زمینی به مرور زمان جایگزین موتورخانهها شد. این دستگاهها ابعاد کوچکتری دارند و برای فضاهای بزرگتر به کار میروند. البته این دستگاهها نسبت به مدلهای دیواری سروصدای بیشتری دارند و به همین دلیل معمولاً در فضای بیرونی ساختمان قرار میگیرند. این دستگاهها با سوختهای مختلفی کار میکنند که در قسمتهای بعدی بیشتر توضیح خواهیم داد.
با استفاده از دستگاههای زمینی میتوان برای هر واحد در ساختمان یک سیستم گرمایشی منحصربهفرد ایجاد کرد؛ آنها هم میتوانند به همراه رادیاتور مورداستفاده قرار بگیرند و هم حرارت موردنیاز برای سیستم گرمایش از کف را تأمین میکنند. معمولاً در خانههای ویلایی که فضای بیرونی کافی دارند، از این نوع پکیج استفاده میشود.
پکیج دیواری دستگاهی است که جایگزین موتورخانه مرکزی می شود و توانایی تأمین همزمان آب گرم مصرفی و آب گرم شوفاژ برای هر یک از واحدهای آپارتمان یا ویلا را برای شما فراهم می کند. از نظر سایز پکیج شوفاژ دیواری اندازه یک کابینت است و می بایست آن را به دیوار نصب کرد. پکیج های دیواری علاوه بر بازدهی و راندمان انرژی بالاتر، مصرف سوخت بیسار کمتری را نسبت به موتور خانه های قدیمی دارند. همچنین استفاده از پکیج دیواری باعث حذف لوله کشی اضافه در ساختمان می شود. این امر سبب مستقل شدن هر یک از واحدها از نظر تامین گرمایش و آب گرم مصرفی می گردد.
این دستگاه نسبت به نوع زمینی آن متداولتر است؛ زیرا اکثر خانههای امروزی آپارتمانی هستند و فضای کافی برای سیستمهای زمینی ندارند. از طرفی متراژ آنها به اندازهای نیست که به دستگاه زمینی نیاز داشته باشند و نیازشان با مدلهای دیواری برآورده خواهد شد. دستگاههای دیواری گازسوز یا برقی هستند و ظرفیت کافی برای مخزن گازوئیل ندارند.
استفاده از پکیج شوفاژ دیواری باعث شده است که دیگر ساختمانها به موتورخانه نیازی نداشته باشند و منبع آب گرم و گرمایش واحدها به صورت مستقل تأمین شود. این موضوع هزینهها را تا حد زیادی کاهش میدهد و همچنین هر واحد میتواند به صورت مستقل دمای فضای منحصر به خود را تنظیم کند. عملکرد مرکزی موتورخانهها در بسیاری از موارد باعث ایجاد مشکل در تنظیم دمای واحدهای مختلف میشود.
تجهیزمن عرضه کننده انواع برندهای معتبر پکیج گرمایشی دیواری و زمینی با گارانتی اصالت کالا و زمان تحویل 2 تا 4 ساعته (در تهران) همراه با نصب رایگان و مناسبترین قیمت می باشد.
روش دیگری که برای دستهبندی انواع پکیج شوفاژ دیواری و زمینی وجود دارد، بر اساس سوخت آنهاست. تنوع سوخت این دستگاهها باعث میشود افراد بتوانند بر اساس امکانات فضای مورد نظرشان محصول مناسبی را انتخاب کنند. در ادامه انواع مختلف دستگاهها را از نظر سوخت بررسی خواهیم کرد.
سوخت اصلی واحدهای مسکونی و صنعتی در کشور ما گاز شهری است و به همین دلیل دستگاههای گازسوز متداولترین نوع سیستمهای گرمایشی هستند. آنها به گاز شهری متصل میشوند و گرمایش داخل فضا و آب را تأمین میکنند.
این پکیجها با قدرتهای مختلفی تولید میشوند و بیشتر برای فضاهای مسکونی، اداری و واحدهای صنعتی کوچک کاربرد دارند. دستگاههای گازسوز در مدلهای زمینی و دیواری طراحی شدهاند و شما میتوانید متناسب با فضایی که برای قرار دادن دستگاه در اختیار دارید، نوع مناسب را انتخاب کنید. به یاد داشته باشید که دستگاههای زمینی باید حتماً در فضای بیرونی باشند، چون سروصدای زیادی تولید میکنند و دستگاههای دیواری هم برای واحدهای کوچک و متوسط بهترین انتخاب محسوب میشوند.
پکیج دیواری گازسوز به چند دسته تقسیم میشوند که عبارتند از:
تعداد فضاهایی که لولهکشی گاز ندارند، بسیار زیاد است. روستاها، برخی محیطهای صنعتی و… جزو فضاهایی هستند که گاز شهری ندارند و در نگاه اول به نظر میرسد که نمیتوان از پکیج برای این فضاها استفاده کرد؛ اما دستگاههای گازوئیلی به همین منظور طراحی شدهاند. این دستگاهها مخزن سوخت دارند و به شکل زمینی طراحی میشوند.
معمولاً فضاهای بدون لولهکشی گاز، محوطه بزرگی دارند و قابلیت استفاده از دستگاههای گازوئیلی زمینی در آنها وجود دارد. این دستگاهها با قدرتهای مختلفی تولید میشوند و میتوانند نیاز فضاهای کوچک، بزرگ و متوسط را فراهم کنند.
در سالهای اخیر کمتر پیش میآید پکیجی به صورت تکگانه با سوخت گازوئیل طراحی شود. این دستگاهها معمولاً به شکل دوگانهسوز تولید میشوند تا برای محیطهای مختلف کاربردی باشند. دستگاههای دوگانهسوز، هم با استفاده از گاز شهری کار میکنند و هم مخزن سوخت گازوئیل دارند. همانطور که پیش از این گفتیم، ساختار دستگاههای دیواری به گونهای است که ظرفیت کافی برای مخزن گازوئیل را ندارد.
این دستگاهها با استفاده از المنتورهایی کار میکنند که برق را به گرما تبدیل میکند و در دو نوع زمینی و دیواری تولید میشوند. دستگاههای برقی خود به دو نوع تک مبدل و دو مبدل دستهبندی میشوند. دستگاههای تک مبدل قابلیت اینکه همزمان آب گرم واحد را تأمین کنند و رادیاتورها را هم گرم کنند، ندارند. اولویت آنها تأمین آب گرم است و تنها در صورتی که به آب نیاز نباشد، رادیاتورها را هم گرم میکنند.
در مدلهای دو مبدل، یک مبدل به گرم کردن آب لولهکشی اختصاص پیدا میکند و مبدل دیگر برای آب گرم شوفاژها مورداستفاده قرار میگیرد. هنگام خرید باید به نوع برق موردنیاز پکیج هم توجه داشته باشید، برخی از دستگاهها با برق یک فاز و برخی دیگر با برق سه فاز کار میکنند. این دستگاهها معمولاً برای محیطهایی که گاز شهری وجود ندارد یا فضاهایی که کاربری محدودی دارند، مورد استفاده قرار میگیرند.
نکته مهم درباره قیمت پکیج این است که دستگاههای ارزانتر از حد استانداردی که توسط برندهای ناشناس تولید میشوند، معمولاً کیفیت بالایی ندارند و خیلی زود به تعمیر نیاز پیدا میکند. البته این بدان معنا نیست که محصولات گران لزوماً باکیفیتترین مدلهای موجود در بازار هستند. شما میتوانید با هر بودجهای که در اختیار دارید، دستگاهی با کیفیت مناسب بخرید؛ تنها کافی است مرکز خرید مناسبی برای این کار انتخاب کنید. به عنوان مثال پکیج های دیواری بوتان و ایران رادیاتور را می توان جزو برندهای معتبر ایرانی دسته بندی کرد که کیفیت خوبی ارائه می دهند.
قیمت دستگاههای دیواری با توجه به برقی یا گازسوز بودن، توان و برند آنها تعیین میشود. از آنجایی که قیمت این محصولات در بازههای زمانی کوتاه مدت نوسان دارد، توصیه میکنیم در بازه زمانی نزدیک به خرید قیمتها را بررسی کنید تا از واقعی بودن آنها مطمئن باشید. در سال ۱۴۰۰ قیمت خرید پکیج دیواری گازسوز بین ۸ الی ۱۳ میلیون تومان است.
تنوع سوخت دستگاههای زمینی نسبت به مدلهای دیواری بیشتر است و به همین دلیل بازه قیمتی آنها نیز متفاوت است. هزینه دستگاههای زمینی معمولاً نسبت به دستگاههای دیواری بیشتر است و دستگاههای دوگانه هم گرانتر از مدلهای تک گانه هستند.
قیمت پکیج زمینی برای ساختمانهای بزرگی که سیستم گرمایشی گستردهای دارند یا با گرمایش از کف کار میکنند، مناسب است. اما اگر نیاز محیط موردنظر شما به گونهای است که پکیج دیواری برای آن کفایت میکند، نیازی نیست هزینه بیشتری برای دستگاههای زمینی بپردازید.
یکی از مهمترین نکاتی که خریداران هنگام انتخاب پکیج به آن توجه میکنند قیمت این محصولات است. تنوع قیمتی این دستگاهها بسیار زیاد است و افراد میتوانند متناسب با هر بودجهای که در اختیار دارند، محصول مناسبی خریداری کنند.
به کمک یک مرکز خرید مطمئن میتوانید محصولی را بخرید که کیفیت خوب در کنار قیمت مناسب داشته باشد. خرید سیستمهای گرمایشی از یک مجموعه معتبر باعث اطمینان خاطر شما از اصالت و کیفیت محصولات میشود و همچنین میتوانید با راهنمایی کارشناسان مجموعه، دستگاهی مناسب برای فضای موردنظر خود انتخاب کنید. فروشگاه تجهیزمن در حوزه عرضه تجهیزات صنعتی فعالیت میکند. عرضه دستگاههای سرمایشی و گرمایشی خانگی و صنعتی یکی از شاخههای تخصصی فعالیت این گروه است.